Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Jolanta Bartnicka

Adres obiektu Myśliwska 16, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.8
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Maria
Dodano: 2018-02-08
Pobyt od: 2018-01-20 do 2017-01-28 IP: xx.11.105.194
 
 
    

Polecam miejsce również na pobyt zimowy. Pokoje czyste, odpowiednio ogrzane, bardzo estetycznie urządzone i wyposażone we wszystko co potrzebne. Panująca cisza i spokój pozwala na maksymalny wypoczynek. Aneksy kuchenne, chociaż nie duże ale wyposażone doskonale, Gospodyni bardzo miła i sympatyczna.


 
 

Magda i Radek z Karpacza
Dodano: 2016-06-09
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xxx.58.22.253
 
 
    

Pokój świetnie wyposażony, bardzo czysto i ładnie. Rewelacyjna lokalizacja, wszędzie jest blisko, a jednocześnie spokojna okolica. Pani Jola bardzo miła. ;) Dziękujemy i polecamy!!!


 
 

Ewa Janowicz
Dodano: 2015-06-21
Pobyt od: 2015-06-08 do 2015-06-13
 
 
   

Słuchacze UTW z Witnicy dziękują za wspaniały pobyt.Dom gościnny, Właściciele serdeczni,życzliwi ,warunki pobytu bardzo dobre,słoneczna pogoda- czego więcej trzeba? Będziemy tu wracać-wypoczęci słuchacze.


 
 

Albina i Mirosław
Dodano: 2014-10-02
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-23
 
 
    

Bardzo polecam ten dom gościnny.pokoje czyste,nowocześnie urządzone,z funkcjonalnym aneksem kuchennym.I do tego piękny,zadbany ogród z altanką,grilem,miejscem zabaw dla dzieci.Na podwórzu parking dla samochodów.Do każdego pokoju przypisany sprzęt plażowy.Włascicielka to bardzo miła i kompetentna osoba.Dom położony w cichej okolicy,a jednocześnie blisko do morza i centrum.Jesli znów zawitamy do Międzyzdrojów,to tylko do Pani Joli,którą gorąco pozdrawiamy!!


 
 

Natalia
Dodano: 2014-09-23
Pobyt od: 2014-07-13 do 2014-07-21
 
 
    

"Ładne, kolorowe pokoje z łazienkami (zdjęcia nie oddają tego w pełni). Czysto, schludnie i wygodnie. Spokojna okolica, a jednocześnie wszędzie blisko. Gospodarze bardzo sympatyczni. Polecam :):):):)


 
 

Tomasz i Małgorzata z Krakowa
Dodano: 2012-10-01
Pobyt od: 2012-09-13 do 2012-09-23
 
 
    

Gorąco polecamy wszystkim dom gościnny u Pani Joli. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego miejsca. Ciche, spokojne miejsce na uboczu, a zarazem wszędzie blisko na piechotę. Ładnie, czysto i przyjemnie, pokoje o wysokim standardzie, niczego nie brakuje. Najbardziej nam się spodobała altanka w ogrodzie gdzie wieczorami można sobie siedzieć do późna popijając piwo, nie narażając się nikomu ;)


 
 

Grażyna i Jacek B.
Dodano: 2012-08-09
Pobyt od: 2012-07-20 do 2012-08-03
 
 
    

Kolejny raz w Międzyzdrojach i kolejny u p. Joli bo innego zakwaterowania po prostu sobie nie wyobrażamy. Jak zwykle, sympatycznie, miła atmosfera, gospodarze bardzo uprzejmi i zawsze uśmiechnięci. Czyściutko, wszystko zadbane, odpoczynek super ! Jesli Międzyzdroje to tylko u p. Joli na Mysliwskiej ! Serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę :)


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie