Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Dom Gościnny Róża Wiatrów

Adres obiektu Myśliwska 16, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 13 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Barbara i Kazimierz
Dodano: 2018-02-19
Pobyt od: 2018-02-17 do 2018-02-19 IP: xx.74.219.197
 
 
 

Dziękujemy za miły pobyt.Pokoje czyściutkie, dobrze wyposażone. Wszędzie blisko. Właścicielka super.


 
 

Maria
Dodano: 2018-02-08
Pobyt od: 2018-01-20 do 2017-01-28 IP: xx.11.105.194
 
 
    

Polecam miejsce również na pobyt zimowy. Pokoje czyste, odpowiednio ogrzane, bardzo estetycznie urządzone i wyposażone we wszystko co potrzebne. Panująca cisza i spokój pozwala na maksymalny wypoczynek. Aneksy kuchenne, chociaż nie duże ale wyposażone doskonale, Gospodyni bardzo miła i sympatyczna.


 
 

Izabela S.
Dodano: 2017-08-12
Pobyt od: 2017-07-31 do 2017-08-09 IP: xx.130.96.19
 
 
 

Pokoje czyste, dobrze i ładnie urządzone, z aneksem kuchennym i łazienką. Na wyposażeniu pokoju również sprzęt plażowy, parking. Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo dobra lokalizacja- wszędzie blisko, a jednocześnie usytuowanie domu przy spokojnej i cichej ulicy. Miła atmosfera. Polecam !


 
 

Magda i Radek z Karpacza
Dodano: 2016-06-09
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xxx.58.22.253
 
 
    

Pokój świetnie wyposażony, bardzo czysto i ładnie. Rewelacyjna lokalizacja, wszędzie jest blisko, a jednocześnie spokojna okolica. Pani Jola bardzo miła. ;) Dziękujemy i polecamy!!!


 
 

Albina i Mirosław
Dodano: 2014-10-02
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-23
 
 
    

Bardzo polecam ten dom gościnny.pokoje czyste,nowocześnie urządzone,z funkcjonalnym aneksem kuchennym.I do tego piękny,zadbany ogród z altanką,grilem,miejscem zabaw dla dzieci.Na podwórzu parking dla samochodów.Do każdego pokoju przypisany sprzęt plażowy.Włascicielka to bardzo miła i kompetentna osoba.Dom położony w cichej okolicy,a jednocześnie blisko do morza i centrum.Jesli znów zawitamy do Międzyzdrojów,to tylko do Pani Joli,którą gorąco pozdrawiamy!!


 
 

Natalia
Dodano: 2014-09-23
Pobyt od: 2014-07-13 do 2014-07-21
 
 
    

"Ładne, kolorowe pokoje z łazienkami (zdjęcia nie oddają tego w pełni). Czysto, schludnie i wygodnie. Spokojna okolica, a jednocześnie wszędzie blisko. Gospodarze bardzo sympatyczni. Polecam :):):):)


 
Nowakowscy
Dodano: 2008-07-23
 

Bardzo dziękujemy za wypoczynek w fantastycznych warunkach. Pokoje czyściutkie , do plaży i sklepu blisko czuliśmy się jak w domu. Pozdrawiamy bardzo miłą panią Jolę i słodkiego pieska Denara ! Do zobaczenia za rok!!!


 
Magda Adam i Ola
Dodano: 2006-08-13
 

Bardzo nam się podobało. Czyściutko i cichutko. Ważna rzecz dla rodzin z dziećmi - ogrodzony teren. Polecamy.


 
Barbara Brychcz
Dodano: 2004-05-15
 

mieszkało sie super, pokoje czyściutkie przyjemne,poranną kawę można wypić przy stoliku na zielonej trawce, co ważne spokój,właściciele obiektu bardzo mili.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie