Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Jolanta Bartnicka

Adres obiektu Myśliwska 16, 72-500 Międzyzdroje
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.8
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.6
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 31

 
Barbara Stasiak i ATD
Dodano: 2009-09-13
 

Bardzo dziękujemy za miły pobyt. Miła atmosfera. Doskonale pokoje, bliskość sklepu i plaży. Miejsce godne polecenia.


 
Joanna G.
Dodano: 2009-08-28
 

Gorąco polecem wczasy u pani Joli. Wszysko bardzo dobrze przygotowane, ekstra warunki dla rodzin z dziećmi. Nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Osobiście jeszcze na pewno tam wrócę.


 
Krzysiek
Dodano: 2009-07-26
 

Bardzo dobre warunki, świetna atmosfera, spokojnie, przytulnie, wspaniały wypoczynek zwłaszcza dla dzieci, którym nic nie brakowało. Polecam gorąco wypoczynek u pani Joli.


 
Nowakowscy
Dodano: 2008-07-23
 

Bardzo dziękujemy za wypoczynek w fantastycznych warunkach. Pokoje czyściutkie , do plaży i sklepu blisko czuliśmy się jak w domu. Pozdrawiamy bardzo miłą panią Jolę i słodkiego pieska Denara ! Do zobaczenia za rok!!!


 
asia michal z dawidem i miloszkiem
Dodano: 2008-07-13
 

bylo super warunki super podworkodladzieci.Wlaściciele tez w porzadku.pozdrawiamy pania Jole i rodzinke


 
Magda Adam i Ola
Dodano: 2006-08-13
 

Bardzo nam się podobało. Czyściutko i cichutko. Ważna rzecz dla rodzin z dziećmi - ogrodzony teren. Polecamy.


 
Joanna i Robert Maduk
Dodano: 2006-04-25
 

W takich warunkach jak u p.Joli naprawdę można wypocząć, polecamy gorąco !!!!, pozdrawiamy i do zobaczenia, napewno wrócimy jeszcze w tym roku


 
KINGA i PATRYK GRECKEL
Dodano: 2006-02-12
 

Dziekujemy za mile spędzony czas u p.Joli w komfortowych warunkach.Naprawdę bylo super,polecamy wszystkim!!!!!!!W tym roku też się wybieramy.Do zobaczenia w sierpniu.Pozdrawiamy


 
Beata Kowalska z rodziną
Dodano: 2005-07-19
 

Dziękujemy za miłe przyjęcie i fantastyczną atmosferę podczas całego pobytu. Polecam wszystkim kwaterę u Pani Joli. Czysto, przyjemnie , dużo miejsca zarówno w pokojach , jak i na podwórku. Łazienki zawsze schludne i czyste. Gospodarze zawsze uśmiechnięci, troszczą się o swoich gości.


 
Katarzyna Ślosarz
Dodano: 2004-09-13
 

Polecam wszystkim wypoczynek u p.Joli, fantastycznie przygotowane pokoje,przede wszystkim czysta i pachnąca pościel,dużo miejsca na posesji dla małych dzieci,piaskownica-idealny wypoczynek dla rodziny z małym dzieckiem.Bardzo dziękujemy za miłe i ciepłe podejście dla naszego Szymonka.


Opinie 21-30 z 31

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie