Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Jolanta Bartnicka

Adres obiektu Myśliwska 16, 72-500 Międzyzdroje
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.8
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.6
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 31

 
 

Grażyna i Jacek B.
Dodano: 2012-08-09
Pobyt od: 2012-07-20 do 2012-08-03
 
 
    

Kolejny raz w Międzyzdrojach i kolejny u p. Joli bo innego zakwaterowania po prostu sobie nie wyobrażamy. Jak zwykle, sympatycznie, miła atmosfera, gospodarze bardzo uprzejmi i zawsze uśmiechnięci. Czyściutko, wszystko zadbane, odpoczynek super ! Jesli Międzyzdroje to tylko u p. Joli na Mysliwskiej ! Serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę :)


 
Krzysztof Kędzior z rodziną
Dodano: 2012-07-10
Pobyt od: 2012-06-29 do 2012-07-03
 

Spędzilismy u Pani Joli tylko 4 dni, a o pobycie u niej mozemy mówić tylko w samych superlatywach. Bardzo miła osoba, pokój czyściutki, dobrze wyposażony. Dla nas ważne było dobrze wyposażone podwórko z zabawkami i piaskownicą dla dzieci. Starszy syn z kolei cieszył się ze stołu do ping ponga. Dziękujemy za mile spędzony czas i polecamy wszystkim


 
Nir
Dodano: 2012-06-03
Pobyt od: 2011-08-17 do 2011-08-26
 

bardzo często przebywam na wczasach w Międzyzdrojach, ale w ubiegłym roku 2011 wybraliśmy pokoje u Pani Joli, nie ma w Międzyzdrojach lepszych kwater, czyściutko, w każdym pokoju łazienki(czyściutkie), nikt nie marudzi, że cisza nocna. Zdjęcia które zamieszczone są na stronie internetowej, to żadne kłamstwo. Naprawdę wszystkim polecam kwatery u Pani Joli.


 
Ewa W. Z Nowej Soli
Dodano: 2012-01-14
Pobyt od: 2010-04-30 do 2010-05-08
 

Polecam wypoczynek u Pani Joli. Warunki super. Atmosfera super. Pani Jola przesympatyczna. Blisko do morza. Byłam u Pani Joli 2 razy ostatnio w maju 2011r. I jak będę w Miedzyzdrojach to tylko u Pani Joli (jak oczywiście będzie miejsce).


 
Honorata i Szymon z córką Blanką
Dodano: 2011-09-02
Pobyt od: 2011-08-21 do 2011-08-30
 

Bardzo miła i sympatyczna kwatera. Warunki pobytu bardzo dobre - czysto wszędzie, ogród zadbany, właściciele przesympatyczni. Do morza rzut beretem, sklepy w pobliżu. Z czystym sumieniem polecamy pobyt u p. Joli Bartnickiej.


 
Krzysztof i Aleksandra z Chorzowa
Dodano: 2011-08-11
Pobyt od: 2011-07-24 do 2011-08-07
 

Gorąco polecam zakwaterowanie u pani Joli.Miła atmosfera,czyste i bardzo ładne pokoje a także śliczna i zadbana posesja.Pozdrawiamy bardzo panią Jolę a także Denara wspaniałego pieska.


 
Grażyna i Jacek Bąbik
Dodano: 2011-08-06
Pobyt od: 2011-07-22 do 2011-08-05
 

Właśnie wróciliśmy do domu. U Pani Joli spędziliśmy dwa tygodnie, super dwa tygodnie !!! Właściciele zawsze uprzejmi, uśmiechnięci i bardzo mili. Pokoje super, czyściutkie i przytulne. Posesja bardzo ładna,zadbana i usytuowana. Kolejny urlop w Międzyzdrojach TYLKO U PANI JOLI !!!! Serdecznie pozdrawiamy i już myślimy o kolejnym urlopie u Pani Joli :)


 
Kornelia z rodziną
Dodano: 2011-07-27
Pobyt od: 2011-07-08 do 2011-07-16
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u p.Joli.Pokoje ładne i zadbane.Okolica spokojna i do plaży blisko.Pozdrawiamy:)Gorąco polecamy!!!


 
Kasia Ślosarz z rodzinką
Dodano: 2010-08-06
 

Gorąco polecamy wypoczynek u p. Joli. Urlop tutaj to sama przyjemność. Na pewno jeszcze tutaj wrócimy :-))). Pozdrawiamy Gospodarzy :-).


 
Agnieszka i Krystian
Dodano: 2010-03-01
 

Gorąco polecamy pobyt u p.Joli:)Bardzo ładne pokoje z pełnym wyposażeniem, czyste i zadbane. Właścicielka zawsze uśmiechnięta:)Miejsce idealne na spokojny wypoczynek. Żal było wyjeżdzać, ale na pewno wrócimy!!!


Opinie 11-20 z 31

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie